Mchale

Mchale machine-overzicht

McHale Fusion 3 standaard

McHale FUSION 3 - De betere pers-wikkel combinatie
Bij het persen en wikkelen van silage, zijn capaciteit, snelheid en betrouwbaarheid de eerste vereisten. De McHale Fusion 3 biedt nog meer! Doordat de Fusion perstechniek combineert met wikkeltechniek ontstaat een compacte, extreem snelle machine met veel capaciteit die de nieuwe norm stelt!

McHale Fusion 3 Plus

McHale Fusion 3 Plus met foliebinding. Het systeem maakt het mogelijk de baal af te binden met alleen folie i.p.v. net. Het ook nog steeds mogelijk om net in te voeren i.p.v folie. De machine is geschikt voor verschillende foliebreedtes en diktes. Voordelen van dit systeem zijn o.a. betere bescherming, betere conservering, een soort afval en balen blijven strakker in folie.

McHale Fusion 3 Vario

De Fusion vario is een variabele rondebalen pers en maakt het mogelijk om balen te persen van verschillende diameters binnen een bereik van 0,7 mtr tot 1,68 mtr. De pers heeft de zelfde invoer als de bekende Fusion 3 machines. Dit houdt in dat er een 23 messen snijrotor in zit met de mogelijkheid om te kiezen voor een 'selectable knifebar'. Verder heeft de invoer het 'drop floor' princiepe wat het mogelijk maakt verstoppingen snel op te lossen. De machine werkt tevens met een verticale wikkelring waardoor hij ook even compact blijft.

McHale 998 vierkante balenwikkelaar

De McHale 998 vierkante balenwikkelaar is een veelzijdige machine voor het wikkelen van balen van 50-80 tot 120-140 cm. Gezond verstand bij het construeren, hoogwaardige componenten en precisietechniek, evenals grote capaciteit als betrouwbaarheid maken de McHale 998 balenwikkelaar de eerste keus voor loonwerker en boer, die onder alle omstandigheden een sterke betrouwbare machine willen.

McHale C460 voer en stroblazer

De McHale C460 is de perfecte en uiterst robuuste stroblazer of machine om balen mee te voeren. Door de keuze tussen 2 snelheden kan de machine perfect dienen voor het opvoeren van silage balen en ook voor het instrooien van bedden. Deze machine onderscheidt zich van de concurrenten doordat hij maarlieft 18 mtr ver kan blazen. De C460 kenmerkt zich door joystick bediening, zelfladende klep, Heavy duty rotor aandrijving, groothoekaftakas. Eventueel verkrijgbaar in een verlengde uitvoering

McHale 691 ronde balenvork

Bij de McHale 691 balenvork kunnen de roterende rollen verwijderd worden en zo verandert de McHale 691 balenvork in een vork met twee tanden, die twee niet gewikkelde balen gelijktijdig kan transporteren. Met hun stabiele, hoogwaardige opbouw en grote hefkracht is de McHale 691 balenvork een logische keuze! 

4 wielig onderstel voor Fusion 2 en 3 persen

Vanaf heden is de McHale Fusion pers wikkelcombinatie leverbaar op een 4 wielig onderstel. Het onderstel is gebouwd om de bodemdruk te minimaliseren. De twee extra 500/50R17 wielen in combinatie met de 650/50R22,5 of 710/45R22,5 banden maken het mogelijk om zelfs op de minst draagbare gronden te rijden zonder enige vorm van insporing. 

bg-wolkenlucht-test