titel
titel
subtitel

blokken-occasions-3

Occasions

Bij Roelofs treft u een groot aanbod van gebruikte tractoren en landbouwmachines aan. Alle machines die wij leveren kunnen we van tevoren een complete onderhouds beurt geven, zodat u altijd een veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige gebruikte machine koopt.

 

Naar onze occasions

blokken-onderdelen-3

Onderdelen

Om u altijd snel van dienst te kunnen zijn hebben wij een uitgebreid onderdelenmagazijn met bijvoorbeeld onderhouds- en smeermiddelen, mechanische onderdelen, hydrauliek, aftakasdelen, verf, accu's en banden. Bel voor meer informatie 0318 - 414 694.

 

Naar onze onderdelen-webshops

blokken-roelofs-3

Over roelofs

Roelofs Bennekom heeft meer dan 25 jaar ervaring in landbouwmechanisatie en gevestigd aan de Dijkgraaf 15 te Bennekom. Onze activiteiten bestaan uit de verkoop van, zowel nieuwe als gebruikte machines voor de landbouw, bosbouw en groenvoorziening.

 

Meer over Roelofs

blokken-werkplaats-3

Werkplaats

Onze monteurs zijn gediplomeerd en beschikken over de vakkennis om alle merken landbouw-, bosbouw- en groenvoorziening-machines te onderhouden en te repareren. De goed geoutilleerde werkplaats staat garant voor een goede service en kwaliteit.

 

Mail voor meer info

Roelofs in Bennekom levert standaard machines en maatwerk machines voor de landbouw- en veeteelt­mechanisatie.

Bel 0318-414694

Fiat 180 90 dt handgeschakeld

Type 180.90
Bouwjaar: 1989
Draaiuren: 8700
Prijs: € 21.500,-
Mail voor meer info

epub_banner_nh_250x250-benl

WEES ZEKER DAT UW MACHINES KLAAR ZIJN VOOR HET SEIZOEN!
Ontdek uw nieuwe promotie cheques
 
De NEW HOLLAND SUNNY DAYS Campagne is terug!
Dit jaar, om uw machines op de best mogelijke manier voor te bereiden op het seizoen, hebben wij voor u een nieuwe manier ontwikkeld om de beste kwaliteit aan de beste prijs aan te bieden: de promotie cheques.

Meer info

bg-balenpers-3