t7315-bijgesneden
3e-keer-bijgesneden-nh
titel
titel
subtitel

b-balenpers-3
b-tractoren
slider-2
b-machines-2
b-balenpers-nacht
blokken-occasions-3

Occasions

Bij Roelofs treft u een groot aanbod van gebruikte tractoren en landbouwmachines aan. Alle machines die wij leveren kunnen we van tevoren een complete onderhouds beurt geven, zodat u altijd een veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige gebruikte machine koopt.

 

Naar onze occasions

blokken-onderdelen-3

Onderdelen

Om u altijd snel van dienst te kunnen zijn hebben wij een uitgebreid onderdelenmagazijn met bijvoorbeeld onderhouds- en smeermiddelen, mechanische onderdelen, hydrauliek, aftakasdelen, verf, accu's en banden. Bel voor meer informatie 0318 - 414 694.

 

Naar onze onderdelen-webshops

blokken-roelofs-3

Over roelofs

Roelofs Bennekom heeft meer dan 25 jaar ervaring in landbouwmechanisatie en gevestigd aan de Dijkgraaf 15 te Bennekom. Onze activiteiten bestaan uit de verkoop van, zowel nieuwe als gebruikte machines voor de landbouw, bosbouw en groenvoorziening.

 

Meer over Roelofs

blokken-werkplaats-3

Werkplaats

Onze monteurs zijn gediplomeerd en beschikken over de vakkennis om alle merken landbouw-, bosbouw- en groenvoorziening-machines te onderhouden en te repareren. De goed geoutilleerde werkplaats staat garant voor een goede service en kwaliteit.

 

Mail voor meer info

Roelofs in Bennekom levert standaard machines en maatwerk machines voor de landbouw- en veeteelt­mechanisatie.

Bel 0318-414694

Winteractie

Winteractie_home2017-2

Wij bieden u tot 31 januari 2018 bijzonder aantrekkelijke winteraanbiedingen aan. Onder andere winteronderhoud tractoren voor VASTE prijzen, kortingen op ORIGINELE New Holland/McHale onderdelen, onderhoudspakketten en nog veel meer...

Meer info

bg-balenpers-3